Maria Josefina Segersäll

Länk Beskrivning
http://www.segersall-skold.se Segersköldska Verkstäderna nya hemsida. Våra ledord som hemsidans estetik skulle vara en blandning av var; collage, rutigt papper, Colman´s senap och en ansjovisburk. Gå in och se om du tycker att vi lyckades!
http://mvt.se/kulturnoje/ovriga/konst/1.1290952-massiv-utstallning-av-maria-segersall Artikel i MVT (Motala Vadstena Tidning) om min senaste utställning "MASSIV" som var på Galleri Mikrokosmos i Vadstena under sommaren 2011.
http://mvt.se/kulturnoje/ovriga/kultur/1.925815-tre-vanner-tar-konst-pa-turne Under 2010-2011 genomförde jag tillsammans med mina konstnärskollegor Mika Liffner och Rasmus Sköld en konstturné runt Östergötland, idén var att ta konsten ut ifrån centralorterna och istället fokusera på de mindre byarna i länet. Utvalda orter blev Horn, Kisa, Rimforsa, Vadstena och Valdemarsvik. Läs en artikel inför vernissagen i Vadstena på Galleri Mejeriet.
http://www.designbystudents.com/student.php?student=annsofie.granstrom Sedan 2009 har jag ingått i en konstallation kallad "Granström, Segersäll och Sköld Möbelpjäser". Vi har tillsammans gjort flera möbelprojekt som vi ställt ut bl a på Stockholm Furniture Fair, och Salone Internazionale del Mobile i Milano. Här finns bilder på två av möbelpjäserna.
 
 
Producerad av LemonLime Copyright © 2019 Konstnärer i Östergötland